Top leadgenerering

Leadgenerering

BtB leadgenerering har aldrig været nemmere, da der er så mange digitale muligheder for at fange flere leads. Vi kan hjælpe dig med: 

  • Effektiv BtB leadgenerering
  • At ramme nye potentielle kunder
  • At få brandvarme købsklare leads

Effektiv leadgenerering starter med FLERE interesserede besøgende

Vi er eksperter i at skaffe mere trafik til dit website fra både søgemaskiner og sociale platforme. Vi laver effektive medieplaner, hvor vi tiltrækker præcis den målgruppe som er nemmest at sælge noget til. Jo højere relevans des bedre og vi sammensætter en trafikplan der matcher dine målgrupper. Læs hvordan vi gør her.

Mere trafik


Stærke budskaber


Leadgenerering er nemt når budskabet er skarpt 

Når først du har besøgende på hjemmesiden skal de konverteres til leads - og det er nemt når blot du er skarp på dine budskaber. Vi laver landingssider som har fokus på den gode historie, det gode tilbud og den rette timing.  

Ved at være meget tydelig i vores kommunikation og design, fører vi vores leads tættere på måles ved hjælp af "sælgende designs" .Sådan laver vi landingpages der sælger.

Marketing automation kan automatisere vores leadgenerering

Leadgenerering kræver fokus på den enkelte og vi arbejder med at personalisere og individualisere budskaberne så de passer ind. En kunderejse kan være særdeles kompleks og derfor bruger vi Marketing Automation til at kvalificere kundernes vej til salg.  Vi tager hånd om dem til de er klar til yderligere dialog. Se hvordan vi arbejder på at fuldautomatisere kundeopfølgning.

Personalisering er vejen frem