fbpx

Få en vindende digital strategi

Vil du bygge læskure eller vindmøller lige nu?

Du kan vælge at gøre som du plejer med din  markedsføring, eller du kan vælge at gå i offensiven og skrue på de rigtige knapper og bygge videre på din forretning. Vi er et lille digitalt bureau der bygger en digital strategi  til dig og din virksomhed ...

Vi laver landingssider der sælger bedre

Gør dine kampagner helt tydelige og klare. Få et sælgende look og feel som gør kunderne købsklare. En skarp landingsside sælger bare mere ... Det hjælper vi med.

Vi finder den rigtige målgruppe og med et stærkt budskab

Der er stadig kunder derude til din forretning, men du skal finde den rigtige målgruppe og have den rigtige påvirkning. Som digitalt bureau er det naturligvis noget vi hjælper med.

Sæt strøm til dine kampagner og leadgenerering

Der er uanede muligheder for at skabe gode leads digitalt. Det handler om at sætte strøm til dine kampagner og budskaber. Det hjælper vi med.

Digitalt bureau med de mange træk

Vi har ikke en færdig løsning til dig. Men vi kan tilbyde dig en skræddersyet løsning, hvor vi kigger på de mange værktøjer vi har i værktøjskassen. Med stor sandsynlighed vil et eller flere af værktøjerne være:

  • Bedre landingssider (undersider i dit website)
  • SEO (Søgemaskineoptimering
  • Google Ads
  • Facebook/LinkedIn annoncering
  • Brug af video - Youtube

Der er også større værktøjer som Marketing automation og content marketing.

sikre trin til succes - Byg en Digital strategi

Som digitalt bureau har vi styr på at bygge et vindende koncept. Det hele handler om timing og vedholdenhed. Du kan kontakte os høre hvordan vi vil gribe det an med din branche.

Så hvis du HELT GRATIS vil høre hvilke 3 trin du kan sætte igang nu - så kontakt os.

1

Kreativ og stærk kommunikation er vejen frem. Så vi laver landingssider der bedre og skarpere fortæller om din virksomheds styrker. 

2

Vi driver flere kunder ind i din butik, ved at skaffe mange flere besøgende på din hjemmeside. Vi bruger blandt andet Google, Facebook og LinkedIn til at sende købeinteresserede forbi dit website.

3

Vi bruger stærke digitale værktøjer til at få skabt leads. Du kan kalde det "stalking", men der er tale om remarketing og tracking af de besøgendes adfærd.

Kreativt digitalt bureau som vil hjælpe dig op på næste niveau

Med erfaring fra tusindvis af kampagner og hjemmesider har vi NATURLIGVIS også værktøjerne til at få dig og din virksomhed gennem udfordringerne. Der skal vises mod og handlekraft og der skal tænkes kreativt - derfor bør du kontakte os med det samme...

Hvad bør du gøre inden du ringer til os?

Først tager du en dyb indånding og puster ud - vi skal nok hjælpe dig. Så skriver du 3 små bullets om hvad der er det særlige ved dit firma. (Gerne mere end 3 hvis du kan)

Herefter skriver du et lille afsnit om hvem dine kunder er og hvad der kendetegner dem.

Grib telefonen og giv os et kald - det hjælper at snakke med os!

Vi tager en snak om det særlige ved dit firma - så får vi et overblik over hvad dine udfordringer er. Så fortæller du hvem der er dine favoritkunder og hvilke tilbud du har til dem lige nu. 

Hvad sker der efter samtalen med os?

Du har allerede nu fået en smule mere tro på fremtiden. Vi går i gang med at lave en handleplan som kan rulles meget hurtigt ud. Den præsenterer vi dig for og når vi er blevet enige ruller vi den ud.

Tøv ikke - ! Se hvad vores glade kunder siger om os:

Rødvig Kro & Badehotel
Jonas Skaaning

Ejer: Rødvig Kro & Badehotel

En fantastisk sparringspartner

"Vi er superglade for vores samarbejde med Strategen. Resultaterne er fremragende og vi oplever en engageret og dygtig partner, som vi bruger aktivt i dagligdagen. De varmeste anbefalinger her fra."

steen witthøfft

Partner: PARTNER Advokater

Besøgstallene er eksploderet

"Strategen står for al vores online markedsføring og det har givet en eksplosion af besøgende. De er proaktive og vi føler os i særdeles trygge og kompetente hænder. Brug Strategen før din konkurrent gør det."

Søren Kristensen Athenas
Søren kristensen

Indehaver:Athenas

Fagligt helt på toppen 

"Vi bruger Karsten Nygaard som konsulent og er meget tilfredse med samarbejdet. Han er fagligt helt på toppen og udviser en særdeles stor forretningsforståelse, som gør at vi sammen skaber resultater. Jeg giver ham de varmeste anbefalinger."

Mogens Balling
Mogens balling

Adm. Direktør Begravelsedanmark

Pålidelig og engageret leverandør

"Vi har glæden af at være i dialog med Strategen mindst en gang ugentlig. Her vender vi de digitale resultater og de mange muligheder. Det er en fornøjelse at have så pålidelig og engageret leverandør på det digitale"

Flemming Rasmussen Hanstholm Køkken Køge
Flemming rasmussen

Indeh.:Hanstholm Køkken Køge

Unikke køkkener kærver unik indsats

"Som nystartet køkken butik har det været guld værd, at have en erfaren og kreativ konsulent med på siden. Vi kan mærke en tydelig forskel på før og efter vores aftale med Strategen. Unikke køkkener kræver unik markedsføring - og det får vi"

christian warm

CTO: Nabcom Aps

Masser af fart og kreativitet

""Vi havde aldrig turde drømme om at nå tusindevis af potentielle kunder så hurtigt og billigt på sociale medier - men det lykkedes med Strategens hjælp. Vi sætter stor pris på den fart og kreativitet som vi møder hos dem"