Karsten Nygaard NielsenMit navn er Karsten Nygaard Nielsen og jeg brænder for alt det digitale og elsker at kæde det sammen med en højt udviklet forretningsforståelse. Jeg har har arbejdet både som selvstændig og ansat konsulent i 20 år og har derfor en lang række erfaringer som jeg gerne deler.

Jeg holder meget af at være på bureau/konsulentsiden da jeg kan lide at bidrage til vækst og optimering. Men kan også godt lide at lære noget nyt om andre brancher og jeg har idag erfaring fra mere end +800 virksomheder.

Mit udgangspunkt var SEO

Min oprindelige kerne var SEO og jeg har været en af de toneangivende inden for søgemaskineoptimering op gennmem årene. Men jeg har også solide erfaringer og kompetencer indenfor AdWords, LinkedIn, Google Analytics, Facebook m.m.

De seneste par år har jeg kastet min kærlighed på især Searchmetrics, Marketing Automation og digital strategi. Alle 3 emner er for mig både vigtige og spændende områder som jeg gerne vil dele mere omkring.

Jeg er en brugt og anerkendt foredragsholder, som har snakket over stort set det ganske land. Foredragene har handlet om blandt andet SEO, Marketing Automation, e-handel og digital strategi. Men også mit foredrag “Digital dynamit” som er en kombination af mange områder har været meget efterspurgt.

Når jeg ikke lige er dybt begravet i online aktiviteter, sætter jeg pris på familielivet, håndboldspillet, de gode bøger og film samt en god pokerturnering i ny og næ.