fbpx

Referencer

Rødvig Kro & Badehotel

En fantastisk sparringspartner
"Vi er superglade for vores samarbejde med Strategen. Resultaterne er fremragende og vi oplever en engageret og dygtig partner, som vi bruger aktivt i dagligdagen. De varmeste anbefalinger her fra."

Jonas Skaaning

Mogens Balling

Pålidelig og engageret leverandør
"Vi har glæden af at være i dialog med Strategen mindst en gang ugentlig. Her vender vi de digitale resultater og de mange muligheder. Det er en fornøjelse at have så pålidelig og engageret leverandør på det digitale"

Mogens Balling

Søren Kristensen Athenas

Fagligt helt på toppen
"Vi bruger Karsten Nygaard som konsulent og er meget tilfredse med samarbejdet. Han er fagligt helt på toppen og udviser en særdeles stor forretningsforståelse, som gør at vi sammen skaber resultater. Jeg giver ham de varmeste anbefalinger."

Søren Kristensen

CEO= Opus Group og Athenas

Flere referencer her:

Besøgstallene er eksploderet
"Strategen står for al vores online markedsføring og det har givet en eksplosion af besøgende. De er proaktive og vi føler os i særdeles trygge og kompetente hænder. Brug Strategen før din konkurrent gør det."

Steen Witthøfft

Flemming Rasmussen Hanstholm Køkken Køge

Unikke køkkener kræver unik indsats
"Som nystartet køkken butik har det været guld værd, at have en erfaren og kreativ konsulent med på siden. Vi kan mærke en tydelig forskel på før og efter vores aftale med Strategen. Unikke køkkener kræver unik markedsføring - og det får vi"

Flemming Rasmussen

Hanstholm Køkken Køge

Masser af fart og kreativitet
""Vi havde aldrig turde drømme om at nå tusindevis af potentielle kunder så hurtigt og billigt på sociale medier - men det lykkedes med Strategens hjælp. Vi sætter stor pris på den fart og kreativitet som vi møder hos dem"

Christian Warm

CTO Nabcom Aps -

Vil du vide mere om Referencer