Tøv ikke - ! Se hvad vores glade kunder siger om os:

Rødvig Kro & Badehotel
Jonas Skaaning

Ejer: Rødvig Kro & Badehotel

En fantastisk sparringspartner

"Vi er superglade for vores samarbejde med Strategen. Resultaterne er fremragende og vi oplever en engageret og dygtig partner, som vi bruger aktivt i dagligdagen. De varmeste anbefalinger her fra."

steen witthøfft

Partner: PARTNER Advokater

Besøgstallene er eksploderet

"Strategen står for al vores online markedsføring og det har givet en eksplosion af besøgende. De er proaktive og vi føler os i særdeles trygge og kompetente hænder. Brug Strategen før din konkurrent gør det."

Søren Kristensen Athenas
Søren kristensen

Indehaver:Athenas

Fagligt helt på toppen 

"Vi bruger Karsten Nygaard som konsulent og er meget tilfredse med samarbejdet. Han er fagligt helt på toppen og udviser en særdeles stor forretningsforståelse, som gør at vi sammen skaber resultater. Jeg giver ham de varmeste anbefalinger."

Mogens Balling
Mogens balling

Adm. Direktør Begravelsedanmark

Pålidelig og engageret leverandør

"Vi har glæden af at være i dialog med Strategen mindst en gang ugentlig. Her vender vi de digitale resultater og de mange muligheder. Det er en fornøjelse at have så pålidelig og engageret leverandør på det digitale"

Flemming Rasmussen Hanstholm Køkken Køge
Flemming rasmussen

Indeh.:Hanstholm Køkken Køge

Unikke køkkener kærver unik indsats

"Som nystartet køkken butik har det været guld værd, at have en erfaren og kreativ konsulent med på siden. Vi kan mærke en tydelig forskel på før og efter vores aftale med Strategen. Unikke køkkener kræver unik markedsføring - og det får vi"

christian warm

CTO: Nabcom Aps

Masser af fart og kreativitet

""Vi havde aldrig turde drømme om at nå tusindevis af potentielle kunder så hurtigt og billigt på sociale medier - men det lykkedes med Strategens hjælp. Vi sætter stor pris på den fart og kreativitet som vi møder hos dem"

Giv os ring så giver vi dig 3 tips til forbedret online forretning