fbpx

Medieplan og trafik

En stærk medieplan giver dig mere trafik på websitet

En stærk medieplan er omdrejningspunktet i enhver digital løsning. Vi hjælper dig til at få flere besøgende på din hjemmeside og arbejder strategisk og taktisk med at skabe mere værdifuld trafik. En besøgende er ikke bare en besøgende, for der er nogen der er mere værd end andre og vi har fokus på at tiltrække de rigtige.

Tænk medieplan
Seo plan

Trafik fra søgemaskiner hører til i en hver medieplan

Når en bruger kommer fra en søgemaskine har de selv defineret et behov, deres søgning fortæller hvad de er på jagt efter. Kan vi svare kunden med den rigtige information er du nu rigtig tæt på et salg. Så når du skal kigge på en medieplan for at tiltrække flere besøgende på din hjemmeside er SEO og AdWords to emner der bør fylde meget, da det i ni ud ti tilfælde er her du kan sælge dine ydelser eller produkter.

Sociale medier giver  din medieplan rækkevidde og flyvehøjde

Uanset om du gerne vil nå de yngre eller de ældre, den almindelige forbruger eller beslutningstageren i erhvervslivet bør der indgå sociale medier i din mediaplan. Rækkevidden er enorm og på selv små budgetter kan du opnår formidable resultater. Vi hjælper med at lave det rigtige sociale media miks til dine kampagner.

Sociale medier

Vil du vide mere om Medieplan og trafik