fbpx

Træt af SEO nørderi?

Søgemaskineoptimering handler om forretning og om hvilke søgeord kan skabe leads og salg på dit website. Vi prøver ikke at gøre det sværere end det er. 


Hos Strategen møder du en SEO ekspert med årelang erfaring - som kan forstå din forretning og som kan skabe STÆRKE og klare resultater.

SEO kan laves på mange måder - vi har valgt forretningsmåden.

Hvis du gerne vil findes på stærkt konkurrenceprægede søgeord kræver det meget af dit website.

Hvis du vælger søgeord som ikke er lige så eftertragtede, kan du ofte slippe afsted med en mindre krævende indsats.


Så SEO handler om at ligge en strategi og en handlingsplan, som passer til din økonomi og dine ambitioner. Kort sagt skal søgemaskineoptimering gøres til en forretning. Det er vi eksperter i at hjælpe med.

Vi skaber SEO resultater du kan få øje på

Sammen med dig sætter vi ambitiøse mål. På den måde bliver der skabt resultater og værdi som er til at få øje på i dagligdagen. Ikke noget hokus pokus - men forretningsorienteret måling på den fremgang der skabes. Kun ved at gøre SEO værdien op, kan der skabes budgetter til en yderligere indsats.

Vores 3 SEO start punkter:

 • Pluk de lavt hængende frugter først
  Alle websites har nogen søgeord de findes på. Vi finder de bedste ord og bygger hurtigt resultater omkring dem. Det giver en hurtig SEO gevinst.
 • Fjern de tekniske "fodlænker"
  Mange hjemmesider har noget teknik i deres setup, som kan gøre det svært for Google at forstå indholdet. Så det starter vi naturligvis med at få fjernet tekniske udfordringer.
 • Skab indhold som brugerne elsker - så gør Google det også
  Stærke landingpages med klare og præceise budskaber, gør at brugene er godt servicerede - det er noget der gavner dine placeringer på søgemaskinerne.

Skal jeg hjælpe dig til tops på Google?

Jeg (Karsten Nygaard) har mange års erfaring med søgemaskineoptimering og kan hjælpe dig til tops. SEO behøves ikke at være kompliceret og møgdyrt.


Kontakt mig og få mit bud på en stærk og sikker SEO strategi.

Rødvig Kro & Badehotel
Jonas Skaaning

Ejer: Rødvig Kro & Badehotel

En fantastisk sparringspartner

"Vi er superglade for vores samarbejde med Strategen. Resultaterne er fremragende og vi oplever en engageret og dygtig partner, som vi bruger aktivt i dagligdagen. De varmeste anbefalinger her fra."

steen witthøfft

Partner: PARTNER Advokater

Besøgstallene er eksploderet

"Strategen står for al vores online markedsføring og det har givet en eksplosion af besøgende. De er proaktive og vi føler os i særdeles trygge og kompetente hænder. Brug Strategen før din konkurrent gør det."

Søren Kristensen Athenas
Søren kristensen

Indehaver:Athenas

Fagligt helt på toppen 

"Vi bruger Karsten Nygaard som konsulent og er meget tilfredse med samarbejdet. Han er fagligt helt på toppen og udviser en særdeles stor forretningsforståelse, som gør at vi sammen skaber resultater. Jeg giver ham de varmeste anbefalinger."

SEO begynder Faq

Hvad betyder SEO?

Søgemaskineoptimering er det danske ord for SEO, som igen er en forkortelse for Search engine optimization. Der findes i forvejen mange seo guider og artikler om tips til søgemaskineoptimering på nettet, men der er få af dem der tager udgangspunkt i at skabe salg og leads. Udgangspunktet for søgemaskineoptimering er at man er til stede det øjeblik brugeren søger efter ens produkter eller ydelser, for det er så her den høje relevans gavner salget.

Hvad koster søgemaskineoptimering

Det spørgsmål har jeg hørt mange gange gennem årene, hvilket jeg som ekspert i søgemaskineoptimering naturligvis kan svare helt simpelt med et modspørgsmål: Hvad koster en bil?

Inden du løber skrigende bort så lad mig forklare hvad jeg mener. Biler fås i mange forskellige størrelser, farver og former og der findes et bjerg af ekstraudstyr, som kan gøre det enten billigere eller dyrere at købe. Afgørende for prisen på en bil er standen på den, samt hvor hurtigt den kan kørem men også udbud og efterspørgsel spiller ind. Det samme gør sig gældende med pris på søgemaskineoptimering, for når man skal beregne en pris for en SEO konsulent ydelse skal man kigge på:


 • Antaller af timer der skal puttes i projektet
 • Kompleksiteten og sværhedsgraden af hjemmesidens nuværende stand
 • Konkurrencen i den enkelte branche, hvor mange links skal der bygges


Priser på SEO kan også udregnes efter flere andre kriterier, men som huskeregel kan du regne med, at hvis det er svære og meget konkurrenceprægede ord, så er det som regel også væsentligt dyrere. Størrelsen af websitet kan også influere på prisen for seo optimering, da meget indhold på mange forskellige subdomæner vil betyde mere arbejde. Nogen firmaer og konsulenter tilbyder SEO optimering til en fast månedlig pris – en såkaldt retainer aftale – hvilket giver god mening hvis der skal laves et længerevarende stykke arbejde. Andre har succes med at lave et SEO Pay no cure koncept, hvor kunderne først betaler når flere angivne resultater er nået.

En konklusion når man snakker seo priser er at du må kigge på ambitionsniveauet og ikke mindst se på den erfaring og de referencer som seo bureaet angiver. Sæt sammen flere forskellige mål og vær sikker på at du har en eksit mulighed, hvis i performer langt under målene.

hvorfor laver man seo?

Af samme grund som du laver markedsføring, det handler om at tiltrække kunder til dit website, som så forhåbentlig synes dine produkter eller ydelser er attraktive. I modsætning til Google Ads betaler du ikke hver gang en potentiel kunde klikker på et resultat.

Insert Content Template or Symbol