fbpx

Ny Google Ads partner i Køge


22-05-23 Google Ads

Vi er blevet godkendt til at være Google Ads partner og det vi stolte af. Alle kan kvalificere sig, men man skal "bestå" flere kriterier for at komme på partner programmet.

Ikke breaking news for vores eksisterende kunder.
I praksis betyder det ikke noget for vores kunder. Men det viser evt. kommende kunder, at vi har en vis størrelse og at vi har evnerne til at skabe resultater. Google Ads partner programmet dækker KUN over betalt annoncering på Google - og siger ingenting om evnerne inden for søgemaskineoptimering (SEO) m.m.

Som Google Ads partner skal man først og fremmest vise kontinuitet og skabe resultater på kundernes vegne. Der måles i partnerprogrammet på 3 punkter:

1. Effektivitet
Google måler på et såkaldt optimeringsresultat og her skal vi ligge på +70% på tværs af alle vores konti. Optimeringsresultatet bliver målt løbende og viser at vi "forstår" at være effektive på kundernes vegne. 

2. Udgifter (størrelsen)
For at kvalificeres sig til at være Google Ads partner skal vi på kundernes vegne, bruge for mindst 10.000$ om måneden på annonceringen. Det viser at vi har en vis størrelse og viser vi har evnen til løbende at skabe resultater på kundernes vegne.

3. Google Ads certificeringer
Ansatte tilknyttet strategen skal have bestået flere Google Ads certificeringer inden for flere emner.

Så er du på udkig efter en Google Ads partner - så er vi altid klar på en dialog. Vi kan jo starte med at kigge på potentialet hos dig - helt uforpligtende.