fbpx

Fede overskrifter giver fede ordrer


Strategen

Dine kunder er hamrende utålmodige - så få hele dit budskab ud i overskrifterne

Langt de fleste brugere har en tendens til at skimme overskrifter, før de begynder at nærlæse dit indhold. Så derfor kan du med fordel få dit budskab fremhævet, ved at aktivere overskrifter på din side.

Det er faktisk ikke en svær øvelse når du har sat dig lidt ind i tankegangen.

Skriv præcise overskrifter - men uden at bruge clickbait

Sørg for at overskrifterne ikke bliver sådan noget generisk clickbait lignende indhold. Giv brugeren en værdifuld information, men væk også deres nysgerrighed. 

Det gør ingen forskel om det er artikler, produkter eller virksomhedsinfo (om os, FAQ, cases), uanset hvad du skriver, kan du gøre en markant forskel når du tænker i overskrifter.

Overskrifter får dig til at tænke dig om

Når du skal skrive overskrifter til dit indhold, bliver du automatisk tvunget til at tænke over hvad der er vigtigt. På den måde får du hjælp til at fremhæve de buskaber, som du gerne vil huskes for.

Så en gennemskrivning af overskrifter løfter hele din kommunikation og giver dit indhold skarphed.

Nye overskrifter til dine landingssider giver det største afkast

Inden du går i gang med at skrive alt teksten om på dit website, bør du starte med at kigge på hvor det giver størst afkast at optimere. Mit råd er at starte med landingssider til dine betalte aktiviteter.

Hvis du bruger penge på Facebook annoncering eller Google Ads, vil du næsten med det samme kunne se en bedre ROI. Du betaler for trafikken og derfor kan du "tillade" dig at skrue lidt op for salgsbudskaberne.

Hvis du ser denne overskrift - viser det bare jeg har ret 🙂

Du er nu nået til slutningen (og moralen) og det beviser jeg har ret. Gode overskrifter bryder indholdet op på en måde, så selv utålmodige læsere bliver fanget af indholdet. Så når du har læst så langt her, er det blot et eksempel på hvad gode overskrifter kan gøre for indholdet.

Læste du hele indholdet før eller efter du skimmede overskrifterne?

En god overskriftsgennemgang af dit indhold er det hele værd - så sæt i gang!